Bevochtigen, Complete controle over de luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid op pijl houden met verneveling! 

Volledige controle over de luchtvochtigheid! Vernevel systemen spelen een belangrijke rol, als het gaat om klimaatcontrole.
Niet alleen het verkoelende effect wordt daarbij benut, maar ook de mogelijkheid om de gewenste luchtvochtigheid op peil te houden.

Klimaatbeheersing automatiseren? Door het koppelen van het systeem aan een luchtvochtigheidsmeter, of aan een bestaande klimaat computer kan dit systeem volledig geautomatiseerd worden.
De nozzles worden aangepast aan de gevraagde waterbehoefte van de toepassing. Onze nieuwste generatie pompen werken vanuit de Cloud, waardoor u op afstand complete controle heeft.
Voorkoming uitdroging van uw producten! Om te voorkomen dat producten uitdrogen is een verneveling installatie de perfecte oplossing.
Ideaal voor droogkamers, winkels, koelcellen en industriële toepassingen.
 
  • Energie zuinig - Onze hogedruk pompen verbruiken weinig stroom en gaan zeer efficiënt met water om. Alle systemen zijn volledig te automatiseren waardoor er het systeem altijd maximaal benut wordt.
  • Temperatuur daalt - De omgevingstemperatuur wordt tot wel 12 graden gekoeld. Dit maakt verneveling zeer interessant om buiten en binnen te verkoelen.!
  • Vliegende insecten verdwijnen - Vliegen en wespen houden niet van verneveling. Hierdoor blijft de omgeving vrij van deze insecten. Beter voor mens en dier.

Laat hier uw bericht achter, wij nemen spoedig contact met u op.

Erkho, Logo
Adres

Erkho BV
Kubus 6                    
3364DG, Sliedrecht
The Netherlands

Contact

Email: info@erkho.nl 
Telefoon: +31 (0) 610285402
Telefoon: +31 (0) 786915909
KVK: 60051701
BTW: NL853747064B01